7 Days - Travelling Classroom
Instituto Superior

Call Us

 • Call: 00 1 61 9573 9731
 • Whatsapp: +593 99 642 4931

 

Follow Us.

 

Instituto Superior de Español (headoffice)

 • Telephone:
  +593 - 2 228 5657
 • Cellphone:
  +593 - 99 499 1790
 • E-mail adress: info@superior-edu.com
 • Address: Guayaquil N9-77 y Oriente streets
 • City: Quito -Ecuador
 • P.O.Box: 17-03-00490

 

RESANDE KLASSRUM “ANDERNA/AMAZONAS” 7 DAGAR

7 DAGAR/6 NÄTTER

Har du bara en vecka på dig? Spendera den med oss genom att resa och lära dig spanska! Vårt Resande Klassrum går till Baños för att se vackra vattenfall, få ett smakprov  av Orienten när du vandrar genom djungeln i Misahualli, flyter fram med Rio Napo, utforskar grottorna nära Tena, och njuter i de avslappnande varma baden i Papallacta. Veckan inkluderar 20 timmar spanskalektioner, 15 som kommer vara enskild undervisning, och 5 som kommer vara att öva spanska medan du reser.

Slappna av medan vi tar hand om detaljerna, och njut av att studera spanska i vackra Ecuador!

"Andes/Amazon Jungle" 7 DAGAR/6 NÄTTER

Lördag  Det första stoppet på ditt äventyr är Baños, en äventyrares paradis och på vägen till Amazonerna. Du kommer njuta av denna livfulla miljö som ligger vid foten av den aktiva vulkanen Tungurahua.

Du lämnar Quito lördag morgon. När vi kommit till Baños, fyller vi på med lunch och du har din första spanskalektion under eftermiddagen. Senare på kvällen kan du äta middag, se dig om i stan och njuta av den välkomnande atmosfären.

Sondag  Vi börjar dagen med frukost för att sedan besöka de spektakulära vattenfallen i Baños. Vandra till Pailon del Diablo och ta dig ett dopp. När vi kommer tillbaka till staden äter vi lunch och har eftermiddagslektion. Senare på kvällen äter vi middag och förbereder oss för morgondagens avfärd till Misahualli.

Mondag Efter frukosten åker vi till Misahualli, som ligger vid Rio Napo i Amasondjungeln. När vi kommit dit, äter vi lunch, underhållna av de lokala aporna som hänger i den centrala parken. Vi promenerar tillbaka till hotellet  för eftermiddagens spanskalektioner. Sen är det dags för middag och tid att vila upp sig inför en spännande morgondag.

Tisdag Efter en god frukost och en kort spanskastund, åker vi med motordrivna kanoter i Rio Napo. Ditt första stopp är en djungelvandring. Hoppa i land och låt dig guidas genom djungeln. Upptäck djungelns under, och lär dig några överlevnadstrick. Efter det kommer du ha möjlighet att åka gummibåt i Rio Napo, en underbar uppfriskande upplevelse. Efter lunch kommer du besöka ett zoo. Sedan åker vi upp till stan igen för att äta middag och slappna av.

Onsdag Vi börjar dagen med frukost för att sedan besöka ett vattenfall som ligger precis utanför staden. Vandra dit genom djungeln och ta dig ett uppfriskande dopp. Tillbaka till Misahualli hämtar du din väska och det är dags att åka till Tena. Där äter vi lunch och har spanskalektioner. På kvällen äter vi middag och slappnar av.

Torsdag Efter frukosten så åker vi för att besöka Jumandys grottor. De är namngivna efter en man som stred mot de spanska conquistadorerna, och bjuder på en äventyrlig eftermiddag genom att upptäcka och utforska dess under. Efter detta återvänder du till Tena för att äta lunch och ha spanskalektioner. På kvällen kan du se dig om i stan, äta middag, och förbereda dig för den sista dagen.

Fredag Ät frukost och åk sedan upp till Papallacta. Papallacta var ett stoppställe för Francisco Orellana, den spanska conquistadoren som gjorde den berömda resan med Amazonfloden 1541. Här kommer du hitta termalbad, varma källor som är ett mycket avslappnande sätt att avsluta din tripp på. Fyll på med lunch innan du åker tillbaka till Quito.

Karta

 

Menu

Contact Us

Contact form submitted!
We will be in touch soon.