12 Dagar - vandra genom
Instituto Superior

Call Us

 • Call: 00 1 61 9573 9731
 • Whatsapp: +593 99 642 4931

 

Follow Us.

 

Instituto Superior de Español (headoffice)

 • Telephone:
  +593 - 2 228 5657
 • Cellphone:
  +593 - 99 499 1790
 • E-mail adress: info@superior-edu.com
 • Address: Guayaquil N9-77 y Oriente streets
 • City: Quito -Ecuador
 • P.O.Box: 17-03-00490

 

RESANDE KLASSRUM “VANDRA GENOM ANDERNA”

 

12 Days – 11 Nätter

(Korsa landet från Otavalo till Cuenca genom Anderna medan du lär dig spanska)

Njut av ett exceptionellt tvåveckorsäventyr, lär dig spanska medan du reser genom en aveny av vulkaner, upptäcker landskapet och den inhemska ecuadorianska kulturen.

Vill du uppleva allt anderna har att erbjuda?  Delta i vårt Resande klassrum Sierra, där du kommer ha möjlighet att besöka en stor del av Andernas bergskedja, från Quito till Otavalo till Cotacachi, där du kan besöka platser som Peguches vattenfall och Cuicochasjön. 

Denna spanskakurs erbjuder inte bara en fullständig Ecuadoriansk upplevelse, den ger dig även möjlighet att snabbt lära dig spanska med vår beprövade metod. Du kommer ha spanskalektioner med en kvaliciferad lärare som har en kandidatexamen i undervisning med specialinriktning på språk. Din instruktö kommer ha mer än 10 års erfarenhet av att leda denna sorts program och är självklart en erfaren guide för resan du kommer ha i anderna medan du lär dig spanska med oss.

Detta är din tid för att njuta och lära dig spanska i de spektakulära anderna medan vi tar hand om detaljerna!

“VANDRA GENOM ANDERNA” Itinerary

Mandag  En tripp till Ecuador är inte komplett utan att besöka Otavalo. Som en kulturell mittpunkt är folket i Otavalo stolta över sitt arv och sina konstnärliga talanger. De är berömda för sina vävnader och textilier och har en av de största och bästa inhemska marknaderna i hela Latinamerika.

Efter att du anlänt till Otavalo fyller du på med lunch och har din första spanskalektion. Mellan spanskan och middagen kommer du ha möjlighet att utforska den färgrika marknaden.

Tisdag Starta dagen med frukost och spendera sedan morgonen med spanskalektioner. Ät lunch och åk sedan på utflykt till Peguchefallen. Efter att du besökt vattenfallen fortsätter du till San Pablo Lake, en sjö med fantastisk utsikt av bergen runtom. Tillbaka till Otavalo för middag och en kvällspromenad genom den vibrerande staden.

Fredag Ladda upp med frukost och spendera sedan morgonen med spanskalektioner. Efter det äter vi lunch och vandrar sedan till den spektakulära utsiktsplatsen. När vi kommer tillbaka äter vi middag och slappnar av.

Lordag Fri dag. Njut av Baños varma källor, ett perfekt sätt att spendera en avslappnande dag på och även kända för sina föryngrande krafter.

Sondag Efter frukosten åker vi till Misahualli, som ligger vid Rio Napo i Amasondjungeln. När vi kommit dit, äter vi lunch, underhållna av de lokala aporna som hänger i den centrala parken. Vi promenerar tillbaka till hotellet  för eftermiddagens spanskalektioner. Sen är det dags för middag och tid att vila upp sig.

 Mondag Börja dagen med frukost och spendera sedan resten av morgonen i spanskalektioner. Efter lunchen har du tid att slappna av på stranden. På kvällen äter vi middag och ladder upp inför en spännande kommande dag.

Tisdag Efter en god frukost och en kort spanskastund, åker vi med motordrivna kanoter i Rio Napo. Ditt första stopp är en djungelvandring. Hoppa i land och låt dig guidas genom djungeln. Upptäck djungelns under, och lär dig några överlevnadstrick. Efter det kommer du ha möjlighet att åka gummibåt i Rio Napo, en underbar uppfriskande upplevelse. Efter lunch kommer du besöka ett zoo. Sedan åker vi upp till stan igen för att äta middag och slappna av.

Onsdag  Vi börjar dagen med frukost för att sedan besöka ett vattenfall som ligger precis utanför staden. Vandra dit genom djungeln och ta dig ett uppfriskande dopp. Tillbaka till Misahualli hämtar du din väska och det är dags att åka till Tena. Där äter vi lunch och har spanskalektioner. På kvällen äter vi middag och slappnar av.

Torsdag  Efter frukosten så åker vi för att besöka Jumandys grottor. De är namngivna efter en man som stred mot de spanska conquistadorerna, och bjuder på en äventyrlig eftermiddag genom att upptäcka och utforska dess under. Efter detta återvänder du till Tena för att äta lunch och ha spanskalektioner. På kvällen kan du se dig om i stan, äta middag, och förbereda dig för den sista dagen.

Fredag Ät frukost och åk sedan upp till Papallacta. Papallacta var ett stoppställe för Francisco Orellana, den spanska conquistadoren som gjorde den berömda resan med Amazonfloden 1541. Här kommer du hitta termalbad, varma källor som är ett mycket avslappnande sätt att avsluta din tripp på. Fyll på med lunch innan du åker tillbaka till Quito.

karta

 

Menu

Contact Us

Contact form submitted!
We will be in touch soon.