ANORDNINGAR
Instituto Superior

ANORDNINGAR

Vår resa klassrummet är ett bra sätt att studera spanska och utforska mångfalden i Ecuador! Samtidigt reser från plats till plats, studenter komplett 20 timmar spanskalektioner per vecka, i kombination med en mängd olika aktiviteter. Välj en av våra många resvägar eller kombinera Traveling Klasser med en av våra andra skolor!

Huvudkontoret för Instituto Superior de Español ligger i Quito. Grundades 1988, vi är mycket erfarna i hantering av behoven hos våra utländska studenter.

Våra sex alternativ för att studera spansk- Quito, Otavalo, Amazonas djungel, ekologisk gård, Galapagosöarna, och våra resande Classroom- kan du se vårt mångskiftande land, fördjupa dig i vår rika kultur, och, naturligtvis, lära Spansk!

Dessutom har vi en 24-timmars nödnummer, som våra studenter kan ringa när som helst om ett problem eller en fråga uppstår.

Samtidigt reser med oss, är du inte bara lära sig spanska eller njuta av underverk i vårt land, men också omedelbart djupdykning i vår kultur, lära sig om vårt land, förbättra din spanska med lokalbefolkningen, uppleva vår livsstil och upptäcka mentalitet lokalbefolkningen.

DE FLESTA AV VÅRA FACILITETER INKLUDERAR:

Vi gör alltid vårt bästa för att se till att våra spanska studenter mår bra och är friska under programmet och efteråt. Om någon av våra spanska studenter mår dåligt, vi har alltid namn, adresser och telefonnummer till högt kvalificerade läkare att hjälpa till våra spanska studenter.

Ecuador anses vara en av de bästa platserna att bo, utveckla ett företag eller pension. Några av våra spanska studenter väljer att utveckla ett företag eller köpa en fastighet. I fall du behöver det, kan vi förse dig med en lojal, ärlig och professionell advokat och / eller revisor som hjälper dig professionellt.

VISA att stanna längre i Ecuador: Instituto Superior de Español kan också hjälpa dig med processen för att ordna din långsiktiga visum om du planerar att vistas i Ecuador längre än tre månader. Processen är mycket enkel, men måste göras personligen. Vi hjälper bara du och, naturligtvis, inte betalt några pengar för detta stöd.

Vi vill göra din tid i Ecuador så underbart som vi kan, och din erfarenhet lära sig spanska så smidigt som möjligt. Vi ser fram emot att träffa dig!

ISE

 

Följ oss.

Menu

Contact Us

Contact form submitted!
We will be in touch soon.