BESKRIVNING AV RESA KLASS
Instituto Superior

BESKRIVNING AV KURSER

Varje vecka kommer eleverna har 20 timmar spanskalektioner. 15 timmar kommer att spenderas i formella ansikte mot ansikte klasser och 5 timmar kommer att spenderas öva spanska medan du reser med den spanska lärare. Formella klasser kommer att äga rum i en bekväm och kommer antingen att hållas på morgonen eller eftermiddagen, beroende på resor schema och planerade utflykter. Reser med din lärare och kamrater kommer att ge dig möjlighet att öva spanska i en naturlig miljö, samt nedsänkning dig i ecuadorianska kulturen.
Om inget annat bestäms, är strukturen på vår resa klassrummet utformad för att vara i grupplektioner. Gruppens storlek beror på antalet studenter som deltar med max 4 studenter. För enskilda klasser, lägg 25% till priset.
Spanska kurser kommer att fokuseras för att utveckla allt du redan vet och allt du kommer att lära oss varje dag och koncentreras i dina personliga intressen och behov.

Med undantag för våra resande klassrummet, Instituto Superior de Español erbjuder tre olika typer av klasser: individ, grupp, eller en kombination kurs med 4 timmars grupplektioner + 2 eller 3 timmars individuell undervisning. Vi arrangerar kurser för att passa behoven hos våra studenter.

INDIVIDUELLA LEKTIONER:

Individuella lektioner är ett bra sätt att göra verkliga framsteg på kort tid! Denna typ av lektioner tillåter eleven att dra nytta av 100% lärare fokus och gör det möjligt för lärare att utveckla en utbildning som är perfekt anpassat till elevens individuella behov. Instituto Superior de Español (ISE) rekommenderar individuella lektioner för nybörjare för att underlätta inlärningsprocessen och hastighet för eleven. Våra lärare har åtagit sig att studenterna; Därför, om en elev behöver mer tid i ett område, mer tid kommer att spenderas innan vi går vidare.

GRUPPLEKTIONER :

Grupplektioner är ett roligt sätt för studenter att lära från läraren och de andra eleverna. Grupperna består av två till fem studenter, som är på liknande nivåer av spanska. Detta ger studenterna i gruppen möjlighet att stödja varandra i klassen och utanför klassrummet. Studera i en grupp är ett bra sätt att lära känna andra studenter och ett underbart sätt att lära sig spanska!

KOMBINATION LEKTION:

Detta alternativ omfattar alla fördelar med att ta grupp och enskilda lektioner. Studenterna kommer att ha fyra timmar att studera i en grupp på morgonen och två eller tre timmar av en-mot-en lektioner på eftermiddagen. Kombinationen av de två ger en mycket intensiv och snabb inlärning. Läraren är inte nödvändigtvis samma sak, men klasserna är väl organiserad och utformad så att studenten kan öva spanska mer och lärarna kan svara på de särskilda behoven hos den studerande.

ISE

 

Följ oss.

Menu

Contact Us

Contact form submitted!
We will be in touch soon.