15 Days - Galapagos Islands
Instituto Superior

Call Us

 • Call: 00 1 61 9573 9731
 • Whatsapp: +593 99 642 4931

 

Follow Us.

 

Instituto Superior de Español (headoffice)

 • Telephone:
  +593 - 2 228 5657
 • Cellphone:
  +593 - 99 499 1790
 • E-mail adress: info@superior-edu.com
 • Address: Guayaquil N9-77 y Oriente streets
 • City: Quito -Ecuador
 • P.O.Box: 17-03-00490

 

“GALAPAGOSÖARNA - EVOLUTIONENS HEMLIGHETER”

15 DAGAR / 14 NÄTTER

Förbered dig för en oförglömlig upplevelse på Galapagosöarna. Studera spanska i ett rofyllt paradis och se varför de kallar Galapagosöarna för de Förhäxande öarna.

Upptäck Charles Darwins värld och Evolutionens hemligheter på de fantastiska Galapagosöarna (15 dagar) innehåll:

15 DAGAR / 14 NÄTTER

Lordag Ditt äventyr till de exotiska Galapagosöarna startar lördag morgon. Res med flygplan till San Cristobal Island. Efter att du kommit dit äter du en färskt fångad lunch och har sedan din första spanskaklass under eftermiddagen. På kvällen, ät middag och ta en strandpromenad.  

Sondag  Starta dagen med frukost och spendera morgonen med spanskalektioner. Efter lunch kommer du snorkla i det turkosa vattnet i la Loberia, ett favoritställe att hänga på för flörtiga sjölejon och solbadande havsleguaner. På kvällen äter vi middag, tar en promenade, och slappnar av.

Mandag  Efter frukost kommer du ha spanskalektioner under förmiddagen. Fyll upp med lunch och välj sedan mellan att spendera eftermiddagen surfandes med en instruktör i Puerto Chimo eller slappa på de vackra stränderna i San Cristobal. Du kan också kolla in San Cristobal Interpretative Center. På kvällen, ät middag och häng med sjölejon på stranden.

Tisdag Ät  frukost och ha sedan spanskalektion. Efter lunch åker vi till San Cristobals högland. Utforska arean och de inhemska plantorna. Du kommer lära dig varför bevaring och utrotning av invasiva arter är avgörande för bevarandet av öarna. På kvällen äter vi middag och förbereder oss för avfärd kommande morgon.

OnsdagStarta med en tidig frukost och åk sedan båt till Santa Cruz Island, håll utkik efter delfiner längs vägen. Fyll på med lunch och spendera eftermiddagen med spanskalektioner. Efter det, njut av solnedgången och ät middag.

Torsdag  Efter frukost kommer du ha morgonlektion. Ta dig något att äta för lunch och besök Charles Darwin Research Station. Lär dig om arkipelagen i det interaktiva museet och se vilka konservationsprojekt forskarna bedriver. På kvällen går vi längs med Puerto Ayora’s strandpromenad och äter en färskt fångad middag.

 Fredag  Ladda upp med frukost och studera spanska under morgonen. Efter det, ät lunch och åk ut till de vackra, vita sandstränderna i Tortuga Bay, en populär plats för havssköldpaddor att lägga sina ägg på. Du kommer möta havsleguaner på stranden, så se dig för vart du går! Ta vägen mellan stranden och bukten genom skogen full av vackra, gulblommande kaktusar för att gå på fågelskådning. Ta dig ett bad och slappna av. Du kan även hyra en kajak för att utforska. Tillbaka i stan äter vi middag och slappnar av inför en äventyrlig kommande dag.  

Lordag  Starta med frukost och ha sedan morgonslektioner. Efter lunchen åker vi till höglanden i Santa Cruz, en naturälskares glädje. Frodiga, böljande kullar täcker den inaktiva vulkanen, känd för sina lavatunnlar. På en klar dag kan du se den spektakulära vyn av klara vatten och vulkaniska koner. Ibland är det möjligt att se jättesköldpaddor I deras naturliga miljö. Återvänd till Puerto Ayora, ät middag, och slappna av.

Sondag   Ät frukost och ha sedan spanskalektioner på hotellet. Fyll på med lunch och smörj in dig med solskyddskräm för det är dags att åka till Garrapatero Beach. Ta en simtur i det kristallklara vattnet och utforska omgivningen med kajak. Efter en eftermiddag på stranden, åk tillbaka till staden för middag och avslappning.

Mandag  Ladda upp med frukost och spendera morgonen med spanskalektioner. Efter att du ätit lunch, åk med båt till Isabela Island. På kvällen äter vi middag, tar en promenade, och slappnar av.

Tisdag  Starta med frukost och sedan spanskalektioner. Efter lunchen kommer du besöka el Muro de las  Lágrimas, Tårmuren, en historisk plats som en gang var en straffkoloni. Muren byggdes för hand på 1940-talet av fångar, varav många inte överlevde de hårda arbetsförhållandena. Klättra upp trapporna till toppen av muren för en vy av kontraster, den hårda muren i en vacker miljö. På kvällen äter vi middag och slappnar av

 Onsdag Efter frukost, förbered dig för att dyka ner i undervattensvärlden i Galapagos. Medans du snorklar kommer du se manga färgfyllda fiskar och möjligtvis vita revhajar och havssköldpaddor. Tillbaka på land äter vi lunch och njuter av eftermiddagen på Puerto Villamil Beach. På kvällen ät middag och slappna av inför en äventyrlig kommande dag.

Torsdag  Ladda upp med en god frukost och vandra sedan till den aktiva vulkanen Siearra Negra, se den inhemska floran och faunan längs vägen och njut av den underbara utsikten. Efter en fantastisk dag, återvänd till staden, ät middag och vila upp dig inför morgondagens tidiga resa..

Fredag  Vakna upp för att ta en tidig båt tillbaka till Santa Cruz Island. Tillbaka i Puerto Ayora äter vi frukost och spenderar resten av dagen med att utforska det outforskade, slappna av, eller shoppa. På kvällen äter vi middag och du får njuta av din sista natt på Galapagos.

 Lordag  Efter frukost, res till Baltra flygplats för ditt flyg tillbaka till fastlandet..

Karta

 

Menu

Contact Us

Contact form submitted!
We will be in touch soon.