ISE
Instituto Superior

Instituto Superior de Español

Grundades 1988, är Instituto Superior de Español en ledande spanska språkskola i Ecuador. Som ett resultat av dess konsekvent hög kvalitet spanska språkutbildning och undervisning, har the Instituto Superior de Español ett välförtjänt rykte för akademisk excellens i att undervisa spanska för utlänningar i alla åldrar.

Vårt uppdrag är att uppfylla alla språk drömmar och göra din vistelse det bästa lärande och utforska erfarenhet som finns i Ecuador.

Med Instituto Superior de Español, eleverna har möjlighet att lära sig spanska och resa runt vackra Ecuador. Vår spanska Institute erbjuder officiella program på flera platser i Ecuador, såsom Quito, Otavalo, Galapagosöarna och ursprungsbefolkningar som ligger i Amazonas djungel, där vi erbjuder våra Amazon Eco-Lodge spanska program och en inhemsk Shuar Community Amazon Program.

Dessutom erbjuder vi vår populära Reser klassrummet, med många resplan alternativ att välja mellan..

ANDRA HÖJDPUNKTER ÄR:

 • - Kombinera våra olika officiella platser! Vi är flexibla! Du kan studera med oss bara i Quito, Otavalo, Galapagosöarna , Amazonas djungel, en ursprungsbefolkningen , en resa klassrummet eller kombinera 1 eller flera veckor på olika platser med oss.
  - Vi är den enda spanska skola i Ecuador som har samma Spanish Institute på olika platser. Alla våra spanska lärare har samma universitetsutbildning och följer samma stil av program i alla våra platser.
  - Vi organiserar ett komplett personligt program för varje spansk student. Studenter kan flytta från en plats till en annan med sin spanska program fortsätter smidigt. När eleverna flyttar platser, är deras spanska program väntar på dem på nästa plats. Klasserna flytta i din egen takt, med vecko framsteg kontroller.
  - Vi är fortfarande den enda spanska skola där 100% av våra lärare har universitetsexamen i Latinamerika litteratur och lingvistik.
  - Gratis salsalektioner , och en vecka matlagning parti.
  - Vecko planerade utflykter.
  - Helg utflykter.
  - Kvalitets rum med vackra Ecuatoriano familjer, eller så kan vi hjälpa dig att ordna boende på vandrarhem eller hotell.
  - Stort värde för pengarna - Vår undervisning och avgifter är prisvärda och konkurrenskraftiga
  - Volontär möjligheter.
  - Diverse elevbakgrund och en vänlig och rolig atmosfär.
  - Gratis internet WiFi på vår skola och alla lokala familjer.
  - Andra turer.
   Vi inbjuder dig att utforska vår hemsida och ser fram emot att hjälpa dig att förbättra din spanska kunskaper medan du njuter av vackra Ecuador ... hjärtat av Sydamerika!

ISE

 

Följ oss.

Menu

Contact Us

Contact form submitted!
We will be in touch soon.