ISE Schools
Instituto Superior

ISE RESANDE KLASSRUM PRISER

Anmälningsavgift för alla våra program i Ecuador är US $40.--

RESANDE KLASSRUM SPANSKA KURSER

Lär dig spanska och utforska Ecuador ... Du kan göra allt!
Välj från sex spännande alternativ:

ANDERNA - AMAZONAS 7 DAGAR, SPANSKA KURSEN:

Anderna & Amazon Jungle
7 dagar / 6 nätter $849

 

Anderna & Amazon Jungle (en vecka):

Ha en underbar upplevelse i endast en vecka; lära sig spanska och besöka några av de vackraste platserna i vårt land. Vi är säker på att du kommer att uppleva kommer att bli oförglömlig. Börja din resa genom att besöka exotiska staden Baños, dess omgivningar och promenader med oss längs vägen av vattenfallen . Som vi ge sig in i djungeln, känns som temperaturen ändras från ett klimat av 23 grader Celsius till 27-34 grader Celsius. Titta på när vegetationsförändringar från bergiga till frodig vegetation i Amazonas. Ge njutning till dina sinnen och njuta av att se underverk i den unika Amazonas djungel. Segla med oss på Napo River i en inhemsk kanot, gå genom djungeln och lära sig lite mer om naturen och den biologiska mångfalden. Tube ner denna stora flod, anger de förhistoriska grottor och slutligen njuta av de varma varma källorna i Papallacta på 3200 meter över havet.

ANDERNA - AMAZONAS 12 DAGAR, SPANSKA KURSEN:

Andes & Amazon Jungle Round Trip
12 Dagar/11 nätter $1399

 

Anderna & Amazon Jungle Tur och retur (12 dagar):

Börja med oss ​​i Quito. Om du anländer i vår stad ett par dagar för tidigt, få känna vår vackra huvudstad med en erfaren guide som kan visa dig alla underverk Quito har att erbjuda (extra kostnad). Efter att ha upplevt Quito promenad längs Anderna från Quito till Otavalo. Upptäcka fäderneärvda inhemska staden Otavalo, besöka den indiska marknaden och titta i förundran över den heliga vattenfall Peguche. Crossing från norr till söder, vandring från Otavalo till staden Baños samtidigt i färskhet Anderna. Njut Baños, dess omgivningar och skönheten i sina vattenfall. Efteråt passerar genom Anderna till Amazonas djungel. Njut i det tropiska klimatet och naturen, delta i en shamansk ceremoni i Puyo, gå med oss ​​genom djungeln, rör på Napo River, observera både flora och fauna i Amazonas och besöka förhistoriska grottor. Som en guldbrosch, avsluta resan koppla av i den varma termalbad i Papallacta ligger 3200 meter över havet. Slutligen, återvänder med oss ​​till Quito.

GÅ ANDERNA 12 DAGAR, SPANSKA KURSEN:

Walking Through The Andes
12 Dagar/11 nätter $1499

 

Vandring genom Anderna - Caminando por Los Andes (12 Dagar):

En fantastisk program för att observera och upptäcka det underbara i Anderna och vad de innehåller: vegetation, floder, berg, vattenfall, raviner, vackra sjöar, marknader och inhemska människor som arbetar och kämpar för att dyka upp i avlägsna hörn av stora städer. Du kommer att uppleva den vänlighet av dessa ödmjuka människor, glädje de känner när man ser oss och deras sorg att se oss lämna.

Upptäck Quito, vackra huvudstad alla ecuadorianer. Promenera med oss ​​till den inhemska staden Otavalo där du kan besöka hantverksmarknaden och utforska denna inhemska stad. På marknaden, titta på livfulla färger på kläder, köpa vackra gåvor för din familj och vänner och efter promenad med oss ​​till den heliga vattenfall. När vi har tagit i alla Otavalo har att erbjuda, vi ska resa från Otavalo till Cotopaxi nationalpark och dess omgivningar. Ta en avkopplande promenad i parken, vandring med oss ​​genom Quilotoa Loop och tillbaka ner till Chugchilan. Du kan välja att gå eller åka med oss ​​från Chugchilan till Quilotoa kratern lagunen. Njut av den spektakulära kratern vyn med oss ​​och sedan ner till fots till kanterna vackra lagunen. Efter att vi har haft karaktären, kommer vi tillbaka från kratern på hästryggen eller buss tillbaka till Chugchilan. Sedan ansluta sig till oss på vår nästa äventyr, den underbara staden Baños. Förbered dig på att bli överväldigad av dess omgivningar, inklusive sträckan av vattenfallen. Senare upptäcker den avslappnade staden Riobamba och satsning på Sibambe för hisnande tågresa ner djävulens näsa. I den sista sträckan av detta äventyr, kom med oss ​​till pre-Inka ruinerna vid Ingapirca och sedan röra sig mot den formidabla staden Cuenca, en av de vackraste städerna i Ecuador och kulturarv.

UPPLEV ECUADOR 16 DAGAR, SPANSKA KURSEN:

Upplev Ecuador
16 Dagar/15 nätter $1999

 

Upplev Ecuador (16 dagar):

Bara en övergripande fantastisk upplevelse. Här har du möjlighet att resa i 16 dagar, glädja i Anderna och Amazonas djungel, vandring i bergen och bevittna unika landskap, indiska städer och marknader, floder, vattenfall, laguner, termiska pooler, Amazonas floder, djurliv räddningscentra och mer . Denna fantastiska äventyr kommer alltid att förbli i minnet.

Vi lämnar från Quito, den vackra huvudstad i Ecuador, och fortsätter att den inhemska staden Otavalo. Här kommer du att upptäcka den största och mest exotiska inhemska marknaden i Latinamerika. Den inhemska textilier är så vackert det är nästan omöjligt att motstå att köpa presenter till familj och vänner. Senare kommer vi att njuta av en vacker vandring runt Cuicocha där vi kan följa denna mystiska lagunen och besöka den heliga vattenfall Peguche. Efter vår Otavalo prospektering, kommer vi över till södra Ecuador till Cotopaxi nationalpark. Du kan njuta av en promenad eller rida från Chugchilan till Quilotoa och ner till stranden av denna imponerande kratersjö. Efter kommer vi att klättra till utsiktsplatsen och återgå till Chugchilan med buss eller häst. Nästa är ett besök i Riobamba. Vi tar det gamla tåget till djävulens näsa och tillbaka till Baños. Den vackra staden Baños har något för alla, från naturälskare till äventyr asylsökande. Från Baños till djungeln, har du kul på sträckningen av vattenfall, delta i en shamansk inhemska erfarenhet, vandra genom djungeln, rör ner den imponerande Napo floden och utforska förhistoriska grottor. Frysa ut din upplevelse med läckra varma källorna i Papallacta och slutligen tillbaka till Quito.

UTFORSKA ECUADOR 19 DAGAR, SPANSKA KURSEN:

Ecuador - Language Round Trip
19 Dagar/18 nätter $2299

 

Ecuador Språk Rundresa (19 Dagar):

Inte bara kommer du att resa och lära sig spanska med oss, men du kommer också utforska underverk av vårt fantastiska land.

Upplev Ecuador och lära sig spanska! Vår Traveling Class börjar i Otavalo och är en non-stop spanska äventyr därifrån. Rida till Laguna Quilotoa, förundras Chimborazo, rida Djävulens Näsa tåg, spänningen söka i Baños, besöka Oriente och rör ner Rio Napo, besöka en inhemska samhället, utforska grottor, och njuta i termalbad.

Ett komplett program för att resa, träffa, upptäcka och utforska Ecuador. Njut av alla prakt detta underbara land: marknader och ursprungsbefolkningar, kosmopolitiska städer, gröna berg, flora och fauna, floder, sjöar, vattenfall, varma källor, djurmarknader, traditionella inhemska partier, dalar, vilda djur, grottor, Inka ruiner, en tågresa på en rutt vars konstruktion anses vara den svåraste i världen, vackra vyer, inre slangen på Napo River, promenader genom exotiska Amazonas regnskog ... vad mer kan man önska?

Vårt program börjar i Quito, och därifrån leder norrut till Otavalo. I denna indiska staden, utforska den största och mest exotiska latinamerikanska hantverksmarknaden. Vi kommer också att vandra ned en närliggande berg för att bevittna den mystiska sjön Cuicocha och besöka den heliga vattenfall Peguche. Senare kommer vi att våga söderut till Cotopaxi National Park. Efter att ha utforskat alla parken har att erbjuda, är vi på väg till Chugchilan, som ligger långt bort i mitten av en vacker berget. Därifrån kan du klättra på en häst eller gå mot Quilotoa där vi ner till den vackra lagunen. Ett besök i Riobamba är nästa, som ligger i mitten av landet, där vi kan njuta av en imponerande rida på tåget kallas djävulens näsa. Vi återvänder till staden Baños, porten till Amazonas, och fest längs vägen av vattenfallen. I djungeln, kommer vi att delta i en shamansk inhemska ceremoni, vandra genom Amazonas djungel, rör ner Napo River, besöker en Wildlife Refuge centrum, gå till förhistoriska grottor och slutligen utforska en vacker liten stad i Amazonas djungel där man kan se apor i det vilda. Slutligen kommer vi toppen av resan med en vacker morgon i de varma källorna i Papallacta.

HEMLIGHET AV EVOLUTION 15 DAGAR, SPANSKA KURSEN:

Charles Darwin & hemlighet EVOLUTION på de fantastiska Galapagosöarna
15 Dagar/14 nätter $3399

 

Galapagosöarna hemlighet av evolution på den fantastiska (15 dagar)

En härlig program upptäcka underverk Galapagosöarna. Från och med San Cristobal öarna, kommer du att besöka de mest fascinerande områdena i dessa vackra öar. Du har möjlighet att snorkla med sjölejon, havssköldpaddor och färgglada fiskar på La Loberia, en fantastisk möjlighet att simma som ett barn igen utanför kusten i Puerto Chino, lära sig historia av öarna vid tolkning centrum, upptäcka vackra Cerro tijeretos, och upptäcka alla de fantastiska vilda djur som omger dig. Till Santa Cruz med färja, kommer du att besöka oerhört vackra platser, såsom Tortuga Bay. Här, marina leguaner hälsar dig vid kanten av vita sandstränder som beskriver ön, förhistoriska sköldpaddor väntar dig i högländerna och tunnlar av lava ger en hisnande upplevelse. Du kommer att slutföra resan genom att besöka Isabela Island, där du kommer att förundras över den orörda vatten och otherworldy djurliv. Delta i denna oförglömliga program för att besöka paradiset på jorden. Galapagosöarna, en plats du måste uppleva minst en gång under din livstid.

Ingår:

 1. Varje vecka innehåller 20 timmar spanskalektioner , med 15 timmars formell ansikte mot ansikte spanska lektioner och 5 timmar av träning när du reser med din lärare.
 2. Kollektivtrafik
 3. Kurser
  1. Anderna & Amazon Jungle 7 dagar-6 övernattningar
  2. Anderna & Amazon Jungle Round Trip 12 Days- 11 övernattningar
  3. Vandring genom Anderna 12 dagar-11 övernattningar
  4. Erfarenhet Ecuador 16 dagar - 15 övernattningar
  5. Ecuador Språk Tur och retur 19 dagar-18 övernattningar
  6. Charles Darwin & The Secret of Evolution i den fantastiska Galapagosöarna 15 dagar-14 övernattningar
 4. Utflykter anges i resplanen

Ingår ej:
1. Alla måltider
2. Alla drycker
3. Personliga utgifter
4. Ytterligare aktiviteter (ex. Bungyjump )

 

ISE

 

Följ oss.

Menu

Contact Us

Contact form submitted!
We will be in touch soon.