Lärare
Instituto Superior

VÅRA AKADEMISKA DIREKTÖR

Eugenio Cordova, Academic Director för Instituto Superior de Español, har en kandidatexamen i spanska språket och latinamerikansk litteratur och annan högskoleexamen som en ingenjör i internationella affärer. Han tog sin examen för att lära det spanska språket och latinamerikanska och ecuadorianska litteratur från Universidad Central del Ecuador (1986-1991). Eugenio var ett utmärkt universitetsstudent och samtidigt, var studenterna president 15.000 universitetsstudenter. Eugenio fick sin Engineer in International Business examen vid Universidad del Pacífico (1998-2004); med ett rykte som en av de bästa universiteten i Ecuador som bara accepterar studenter med utmärkta kvaliteter.

Under hela sin akademiska karriär har Eugenio också koncentrerat sig på frågor som främst rör utveckling och förbättring av undervisningsmetoder. Det var medan studera spanska och litteratur som han bestämde Quito skulle vara en idealisk plats för att öppna en skola för utlänningar att lära sig spanska, eftersom människorna i Quito tala med en tydlig dialekt. År 1988 öppnade Instituto Superior de Español sin första skola.

För att organisera rätt spanska program för alla våra spanska studenter, är vår akademiska direktör den person som tar emot alla förfrågningar och bokningar via e-post och, naturligtvis, den person som organiserar allt, inklusive din personliga spanska program som kommer att vara utvecklade medan de studerar med oss.
För att organisera rätt spanska programmet för varje ny student, är vår Academic Director alltid i kontakt med blivande spanska studenter och behöver veta i förväg: en kort personlighetsprofil för den person som vill studera hos oss i Ecuador + vad är deras personliga förväntningar + hur länge han eller hon vill lära sig det spanska språket med oss ​​+ vad är hans eller hennes planer för resor till Ecuador + vad är deras förkunskaper i spanska.

Medan studenter studerar med oss, kommer vår Academic Director ta hand om det program som erbjuds till varje elev och kommer att samordna varenda inlärningsprocess för att säkerställa att alla kommer att ha framgång i sin spanska kurs.

Naturligtvis, vår Academic Director inte bara arbetar från sitt kontor eller från sitt skrivbord, han är en annan arbetare som arbetar mycket hårt för att ge en god service och bidra till att upprätthålla en professionell bild av vår Spanish Institute. För att vara uppdaterad med resvägar och undervisningsprocesser, Eugenio reser också som en vanlig spanska lärare i resande klass spanska program, undervisar i programmen i Galapagosöarna, vägleder eleverna i varje program och fungerar som Academic Director & samordnare spanska program.

VÅRA SPANSKA LÄRARE:

På grund av våra mycket väl 28 års erfarenhet av att undervisa spanska för utlänningar, Instituto Superior de Español vet att för att garantera den bästa och mest framgångsrika inlärningsprocessen, måste en spansk skola anställa professionella lärare med i universitetsutbildning i undervisningen i kombination med flera års erfarenhet av att undervisa spanska för utlänningar.

Instituto Superior de Español är fortfarande den enda spanska skola i Ecuador där 100% av sina lärare har en universitetsexamen (Alla av dem har studerat för att vara språklärare. I tillägg till detta, de flesta av våra spanska lärare hålla i  andra eller tredje universitet examen i turism, miljö, internationella affärer, etc.).

Dessutom är alla våra lärare är infödda ecuadorianer, vilket möjliggör för studerande att få en djupare kontakt med den ecuadorianska kultur, historia och livsstil. Lärarna kan hjälpa eleverna att enkelt anpassa sig till kulturella skillnader mellan ecuadorianer och utlänningar, inklusive tullen inom deras relation med lokala familjer

ISE

 

Följ oss.

Welcome to Instituto Superior Spanish Schools.

"The best learning and exploring experiences available in Ecuador"

JA, VI ÄR LÄRARE TEAM

Menu

Contact Us

Contact form submitted!
We will be in touch soon.