Levels
Instituto Superior

NIVÅER

NYBÖRJARE SPANSKA NIVÅ A1:

Nybörjare spanska nivå A1 är avsedd för studenter som aldrig har studerat spanska före eller som vet mycket lite om det spanska språket. I den här kursen, våra studenter studerar grunderna, till exempel hur man presenterar sig själv, siffror, presens (regelbundna och oregelbundna verb), ofta ordförråd och ett enkelt sätt att uttrycka tidigare och futurum. Eleverna tränar också tala om vardagen och dessa rutiner. Denna erfarenhet fördjupar också varje elev i den rika kulturen i Ecuador. Nybörjarnivå förmedlar grunderna i spanska att bygga vidare på.

NYBÖRJARE SPANSKA NIVÅ A2:

I elementära spanska nivå A2, eleverna lär sig genom att lyssna och tala i och utanför klassen. De expanderar sitt ordförråd och lära pronomen, adverb, tidigare tempus och tvingande spänd. Med dessa spanska kunskaper, eleverna kan lära sig mer om den ecuadorianska kulturen, liksom samtala med det ecuadorianska folket.

MELLAN SPANSKA NIVÅ B1-B2:

Till en början kommer eleverna gå igenom spanska kunskaper tidigare förvärvade. Mellanliggande studenter kommer att lära mer tidigare och futurum och deras användning, samt förbättra lyssna, tala, läsa och läsförståelse. Dessutom kommer studenterna utöka sin muntliga flyt och ordförråd genom att öva muntliga uppgifter, ha samtal med professorn i klassen och tala med Ecuadorians utanför klassrummet.

AVANCERAD SPANSKA NIVÅ C1-C2:

De avancerade nivåer av spanska C1-C2 är den högsta nivån av spanska. Studenterna kommer att lära sig allt vägledande och konjunktiv tempus. De kommer att kunna läsa litteratur, delta i fördjupade samtal och kunna tala flytande. Eleverna kommer att utöka ordförrådet och har den kompetens som krävs för att prata om och diskutera nästan varje ämne. Syftet med denna kurs är att göra det möjligt för eleven att tala som en infödd. Lektionerna skapas mer för verkliga samtal och för att fylla i ordförråd luckor samtidigt som man talar om olika ämnen. Avancerad nivå framtvingar de färdigheter som krävs för att diskutera och uttrycka sig på ett flytande sätt.

ANDRA KLASSER:

Instituto Superior de Español erbjuder också specialkurser i affärs spanska, Medical-spanska, etc. Låt oss veta dina specialintressen och vi kommer att utforma en kurs speciellt för dig! Dessa kurser är endast tillgängliga som enskilda lektioner.

 

ISE

 

Följ oss.

Menu

Contact Us

Contact form submitted!
We will be in touch soon.