VÅR PEDAGOGIK
Instituto Superior

VÅR PEDAGOGIK

På grund av våra mycket väl 28 års erfarenhet av att undervisa spanska för utlänningar, Instituto Superior de Español vet att för att garantera den bästa och mest framgångsrika inlärningsprocessen, måste en spansk skola anställa professionella lärare med en universitetsutbildning i undervisningen i kombination med flera års erfarenhet av att undervisa spanska för utlänningar.

Instituto Superior de Español är fortfarande den enda spanska skola i Ecuador där 100% av sina lärare har en universitetsexamen (Alla av dem har studerat för att vara språklärare. I tillägg till detta, de flesta av våra spanska lärare hålla en andra eller tredje universitet examen i turism, miljö, internationella affärer, etc.).

Dessutom är alla våra lärare är infödda ecuadorianer, vilket möjliggör för studerande att få en djupare kontakt med den ecuadorianska kultur, historia och livsstil. Lärarna kan hjälpa eleverna att enkelt anpassa sig till kulturella skillnader mellan ecuadorianer och utlänningar, inklusive tullen inom deras relation med lokala familjer

 

ISE

 

Följ oss.

Menu

Contact Us

Contact form submitted!
We will be in touch soon.