• slider1
  • slider2
  • slider3
  • slider5
http://sapoecuador.com/ by Slider EPM v2.6
img
  • Quito, Otavalo, Amazon, Galapagos

ISE Skolorlearn Spanish

Read more:
img
  • The Oriente is a region of eastern Ecuador, comprising the eastern slopes of the Ecuadorian Andes.

Jungle welcome to the jungle

Read more:
img
  • The Galapagos Islands are a Natural World Heritage Site and one of the most famous natural destinations

Galapagos Islandthe enchanted islands

Read more:
img
  • Travel and learn Spanish with our Traveling Classroom!

Ecuador 16 daysbiodiversity path

Read more:

RESANDE KLASSRUM SPANSKA PROGRAM

Upptäck Ecuador och lära sig spanska ... Du kan göra allt! Våra resande klassrum är det perfekta sättet att maximera din tid i vårt vackra land. Lära sig spanska snabbt under resa och upptäcka de naturliga underverk i Ecuador. Vi har funnit att den totala nedsänkning för studenter bland lokala Ecuatorianos ger dem möjlighet att lära sig spanska snabbare än i formella klasser. Allt du behöver göra är att njuta av dina resor och öva din spanska ... vi tar hand om detaljerna ... logi, transporter, aktiviteter! Avgår från Quito, under resa från plats till plats, studenter komplett 20 timmar spanskalektioner per vecka, i kombination med en mängd olika aktiviteter, såsom cykling, vandring, simning i vattenfall, slappa i varma källor och besöka inhemska marknader! Populära resvägar kombinera attraktionerna i de andinska höglandet, amasonhandfatet och de varma källorna i Baños och Papallacta. Alla våra lärare har högskoleexamen i lingvistik och Latinamerika litteratur. Vissa har även en examen i turism. Din lärare kommer att lära dig spanska och vara din guide! Våra resande klass resvägar inkluderar:

För att organisera denna unika erfarenhet, eleverna måste välja och ansöka om lämplig Traveling klassrummet spanska program. Eleverna ska informera oss om deras nuvarande nivå i spanska samtidigt låter oss veta deras personliga intressen och förväntningar om denna enorma möjlighet att upptäcka Ecuador under resa med en professionellt erfaren och kvalificerad spanska lärare.


Vår spanska institutet kommer att organisera allt i förväg och skicka den studerande en fullständig bekräftelse, som kommer att omfatta hela resplanen studenter och spanska lärare kommer att följa varje dag under hela programmet. Utöver denna bekräftelse kommer Instituto Superior de Español också skicka en lista rekommenderas packningen följa innan avgår från hemmet.
Vår spanska institutet kommer att plocka upp våra studenter på flygplatsen och tar dem till sitt boende innan med Traveling klassrummet.


Den första morgonen, innan den reser klassrummet spanska kurs ska studenten delta i ett litet test för att bekräfta deras nivå av spanska och kommer att få sina läromedel på vårt kontor i Quito. För att vara säker på att alla spanska studenter är på rätt spanska nivå och har rätt material för sin spanska kurs, kommer de första 4 timmarna av kursen (när eleverna börjar på en måndag) undervisas på skolan i Quito. Efter klass, kommer vi äter lunch tillsammans i staden och sedan avgår till våra destinationer.

 


 

Our Other Instituto Superior Spanish Schools

Menu

Contact Us

Contact form submitted!
We will be in touch soon.