ISE Schools
Instituto Superior

ISE SPANSKA SKOLOR

SKOLAN I QUITO.

Instituto Superior de Español i Quito är vår huvudcentral, grundat 1988 av vår direktör, Eugenio Codova. Vi är stolta över att alla våra lärare har universitetsstudier i undervisande. Detta garanterar våra utländska studenter en hög nivå på lektionerna. Vi har normalt 4 timmars klasser varje dag. Det är möjligt att ta mer än 4 timmar, då med klasser både på morgonen och eftermiddagen. Studenterna har möjlighet att välja mellan individuella lektioner, i grupp, eller en kombination av dessa två. Vi rekommenderar individuella klasser för nybörjare.

LÄR DIG SPANSKA I OTAVALO

Spanskaskolan i Otavalo ligger i hjärtat av Otavalo, bara en minuts promenad från Otavalos berömda hantverksmarknad i Plaza de Ponchos. Otavalo är en liten indianstad på norra andernas landsbygd och ligger bara två timmar norr om Quito. Det har blivit berömt för den extrema successen av försäljningen av den inhemska befolkningens konsthantverk och kvalitetstextiler till en internationell arena. Detta är ett bra ställe att öva spanska på och bli mer bekant med den inhemska befolkningen och ders fantastiska historia.

eKOLOGISKT JORDBRUKSPROGRAM

På en vacker och fredsfylld organisk farm, i den nordvästra delen av Pichinchas provins, ligger den perfekta platsen för att lära sig spanska i en bekväm, hälsosam och avslappnad atmosfär. Studenter tar spanskaklasser på eftermiddagarna efter en morgon av valfritt utbildande volontärarbete runt farmen. Dagliga aktiviteter inkluderar att arbeta med traditionella andiska hjälpmedel på åkrarna, tillföra moderna tekniker av ekologiskt jordbrukande i vår grönsaksträdgård, eller kanske jobba med djuren- stig upp tidigt för att mjölka korna! Nytt på farmen är Kundalini yogalektioner. Nu kan du integrera yoga och meditiation med din vistelse här.

AMASONERNA SPANSKAPROGRAM

Vill du lära dig spanska i en unik och vacker miljö? Vår spanskakurser i amasonerna ger dig den perfekta möjligheten! Amasondjungelprogrammet är en av de mest intressanta programmen för att lära dig spanska på som Instituto Superior de Español erbjuder. Våra spanskakurser i amasonerna ger dig möjlighet att ta spanskalektioner och lära dig om regnskogen i denna biologiskt mångfaldiga miljön. Vi erbjuder två valmöjligheter för våra studenter:  The Tourist Amazon Spanish Course ligger i en ekologisk lodge nära Coca, vid Napo-floden. Det inhemska Shuar Community Amazon Spanish Course ligger i Shuar community of Arutam, i Pastazas provins.

GALAPAGOSÖARNA

Galapagosöarna är en av de mest besökta platserna i Ecuador och det är inte konstigt varför! Denna grupp av öar tillhör Galapagosprovinsen och består av 14 större och mer än 100 små öar. De ligger omkring 1000 kilometer väst om sydamerika. Bara fem av dem är bebodda. Dessa är Santa Cruz, San Cristóbal, Isabela, Floreana (Santa Maria), Baltra (Seymour Sur). Den mest befolkade ön är Santa Cruz med omkring 15000 invånare. På Galapagosöarna kommer du hitta en fanstastisk mängd av olika djur varav vissa enbart existerar där. Du kommer se sjölejon, sköldpaddor, fåglar, sälar, ankor, pingviner, sumphöns, leguaner, geckos, krabbor och många många fler!

 

ISE

 

Följ oss.

Menu

Contact Us

Contact form submitted!
We will be in touch soon.