VOLONTÄRARBETE
Instituto Superior

Call Us

 • Call: 00 1 61 9573 9731
 • Whatsapp: +593 99 642 4931

 

Follow Us.

 

Instituto Superior de Español (headoffice)

 • Telephone:
  +593 - 2 228 5657
 • Cellphone:
  +593 - 99 499 1790
 • E-mail adress: info@superior-edu.com
 • Address: Guayaquil N9-77 y Oriente streets
 • City: Quito -Ecuador
 • P.O.Box: 17-03-00490

 

VOLONTÄRARBETE

VOLONTÄRARBETE

Du är på väg att upptäcka en ny kultur, en fantastisk mångfald, uppnå någonting oförglömligt, och utforska vad Ecuador har att bjuda på! Instituto Superior de Español arbetar med flera volontärorganisationer för att hjälpa våra studenter att hitta volontärpositioner i social- eller miljöprojekt i alla delar av Ecuador- från amazonas till Galapagosöarna.

Volontärarbeta i Ecuador är att lära känna ett spännande land samtidigt som du hjälper andra människor och miljön!


 Åldersgräns:  18 år
 Startidatum: Varje måndag (ankomst söndag)
 Platser: Quito, Amasondjungeln, Otavalo och Galapagosöarna
 Boende: Hostel (ingår ej mat) eller värdfamilj (frukost och lunch)
 Varaktighet: Min. 1 vecka


Sociala voluntarprojekt i Ecuador

Skulle du vilja engagera dig socialt, förbättra din spanska och på samma gång lära dig om ett spännande land i sydamerika? Då är socialt volontärarbete det bästa valet! Älskar du barn och kanske har erfarenhet av att vara barnvakt? Vill du dela med dig av leenden, kramar och hjälpa andra? Volontärerna i vårt sociala program kommer hjälpa till att ta hand om barn och organisera aktiviteter efter skolan.
 
 100% fördjupning: Perfekt för kulturell och spansk fördjupning, speciellt om du bor med en värdfamilj.
 Få erfarenhet: Perfekt för att få erfarenhet inom undervisning och av att ta hand om barn.
Dina uppgifter: Du kan komma att få hjälpa till med matning och badning, hjälpa till med läxor eller med att göra hantverk. Generellt sett är du där för att använda dina egna kunskaper för att framställa motiverande ideer som håller igång barnen.
Lägg märke till: Eftersom Ecuador är ett utvecklingsland, ska du vara medveten om att barn kan växa upp i väldigt fattiga förhållanden. Du kan också få arbeta med föräldralösa och övergivna barn. .

Undervisning volontarprojekt i Ecuadord

I våra undervisande volontärprojekt, kommer du lära ut engelska genom att ge intressanta lektioner så att barn kan lära sig i en kul miljö. Du kommer ha möjlighet att interagera med lokalbefolkningen, arbeta med barn, förbättra din spanska och garantera dem en kvalitetfull utbildning. 

  100% fördjupning: Perfekt för kulturell och spansk fördjupning, speciellt om du bor med en värdfamilj.
 Få erfarenhet:  Perfet för att få erfarenhet inom undervisning och att ta hand om barn.
 Dina uppgifter: Hjälp barn med deras läxor, ordförråd, grammatik, och engelskt uttal. Förbered lektionerna tillsammans med lärarna.
 Lägg märke till: Volontärer behöver inte ha någon bakgrund av att lära ut eller någon speciell kvalifikation med medelgod spanska är nödvändigt.

Lantlig och miljoinriktade volontarprojekt I Ecuador

Har du gröna fingrar? Är du nyfiken på att lära dig mer om dynamiken av ekologisk konservering? Dina uppgifter kommer att variera från återplantering, säkra den biologiska mångfalden, arbeta på lokala botaniska trädgårdar, och varje vecka vandra för att utforska omgivningarna. Varje biologisk station är olik och därför varierar uppgifterna beroende på din placering.
 :
 100% fördjupning: Perfekt för kulturell och spansk fördjupning, speciellt om du bor med en värdfamilj.
 
 Dina uppgifter: Samla mat och mata djur, rengör och bygg djurburar, förvalta speciel mat och medicine, rengöra vandringsleder.
 Dina fördelar: Du får kulturell och spansk fördjupning, du lär dig om den inhemska kulturen a Amasonerna. Programmet är också perfekt för att få erfarenhet inom konservering, veterinärstudier, biologi, miljövetenskap och djurvård.
 Aktiviteter under ledig tid: Helger är fri tid. Du kan vandra, besöka vattenfall, simma I floden. Du kan behöva resa för att få tillgång till internet och resebyråer, där du kan organisera forsränningsturer, djungelturer, och turer till inhemska samhällen.

Radda vilda djur projekt i Ecuador

Vill du hjälpa till med djurens omsorg, förbättra din spanska och lära dig om ett spännande land i sydamerika?  Tveka inte! Upplev sydamerika genom en volontärtid i Ecuador.
 :
 Få erfarenhet: Med alla sorters djur.
 Dina uppgifter: Sjukvård och hygien, matning av djur, guida turister.
Dina fördelar: Kulturell och spansk fördjupning, perfekt för erfarenhet inom veterinärstudier, biologi, miljövetenskap och djurvård.
 Volontärhus: Du kommer dela hus med andra volontärer från hela världen.

ANMÄL DIG NU FÖR VOLONTÄRARBETE I ECUADOR  
VARFÖR VÄLJA OSS

Spanska klasser över hela Ecuadori
Vi erbjuder våra elever 7 olika platser för spanskalektioner, inklusive fast skola i Otavalo och Quito, plus våra resande klassrum i amasondjungeln, Galapagosöarna och på en traditionell Ecuadoriansk plats. Och det absolut bästa med det: du kan mixa och matcha de olika platserna!


Över 25 års erfarenhet av att lära ut Spanska
Vi har lärt ut spanska för en väldigt lång tidsperiod- hela 25 år! Vi var den första spanskaskolan i Ecuador som erbjöd möjlighet för volontärarbete kombinerat med spanskalektioner. Vi har också skapat den unika modellen för vårt resande klassrum och för våra tripper till amasondjungeln.


Central och säker lokation i det koloniala center i Quito
Du hittar vår spanskaskola i en säker och central lokation omringad av gamla kyrkor och torg i Quitos historiska center. Vi ligger nära mat och hantverksmarknader och bara två minuters gång från busstoppet vid “Plaza del Teatro”.


For mer information kontakta oss via: info@superior-edu.com

 

 

Menu

Contact Us

Contact form submitted!
We will be in touch soon.