12 Dagar - RUNDTUR
Instituto Superior

Call Us

 • Call: 00 1 61 9573 9731
 • Whatsapp: +593 99 642 4931

 

Follow Us.

 

Instituto Superior de Español (headoffice)

 • Telephone:
  +593 - 2 228 5657
 • Cellphone:
  +593 - 99 499 1790
 • E-mail adress: info@superior-edu.com
 • Address: Guayaquil N9-77 y Oriente streets
 • City: Quito -Ecuador
 • P.O.Box: 17-03-00490

 

ANDERNA/AMAZONERNA DJUNGEL-RUNDTUR

12 DAGAR/11 NÄTTER

12 dagar på höglandet och i amazondjungeln kommer göra dig bättre känd med Ecuador och ger dig mer tid för att plugga spanska medan du reser.

Letar du efter ett två veckors sydamerikanskt äventyr? Nu behöver du inte leta mer. Detta ”Resande Klassrum” fokuserar på att upptäcka och njuta av Ecuadors under samtidigt som du förbättrar och övar på dina spanskakunskaper. Du kommer åka till Otavalo för att se deras fantastiska hantverksmarknad, Baños för att se deras vackra vattenfall, få ett smakprov smak av Orienten medan du går genom djungeln i Misahualli, åka gummibåt med Rio Napo, utforska grottorna nära Tena, och slappna av i de andiska varma källorna i Papallacta. Du kommer ha de mest oförglömliga upplevelserna medan du ser landet steg för steg, träffar nya människor, delar buss och pratar med de riktiga ecuadorianerna och lär dig och deltar i våra seder och traditioner

Vi tar hand om detaljerna medan du njuter av att lära dig spanska och upptäcka den rika kulturen i Ecuador!

ANDERNA/AMAZONERNA DJUNGEL-RUNDTUR - 12 DAGARS RESPLAN

Mondag En tripp till Ecuador är inte komplett utan att besöka Otavalo. Som en kulturell mittpunkt är folket i Otavalo stolta över sitt arv och sina konstnärliga talanger. De är berömda för sina vävnader och textilier och har en av de största och bästa inhemska marknaderna i hela Latinamerika.

Efter att du anlänt till Otavalo fyller du på med lunch och har din första spanskalektion. Mellan spanskan och middagen kommer du ha möjlighet att utforska den färgrika marknaden.

Tisdag Starta dagen med frukost och spendera sedan morgonen med spanskalektioner. Ät lunch och åk sedan på utflykt till Peguchefallen. Efter att du besökt vattenfallen fortsätter du till San Pablo Lake, en sjö med fantastisk utsikt av bergen runtom. Tillbaka till Otavalo för middag och en kvällspromenad genom den vibrerande staden.

Onsdag Efter frukost åker vi iväg till nästa stopp på äventyret, Baños, en äventyrares paradis och på vägen till Amazonerna. Du kommer njuta av denna livfulla miljö som ligger vid foten av den aktiva vulkanen Tungurahua. Efter att vi kommit dit, fyller du på med lunch och har spanskalektioner. På kvällen äter vi middag, strosar runt i stan och njuter av den vänliga atmosfären.

TorsdagStarta dagen med en god frukost för att sedan besöka Baños spektakulära vattenfall. Åk linbana över floden och vandra till Pailon del Diablo för att ta dig ett dopp. För de modiga finns det även bungeejumping. Tillbaka i staden är det dags för lunch och eftermiddagslektioner. På kvällen äter vi middag och slappnar av.

Fredag Ladda upp med frukost och spendera sedan morgonen med spanskalektioner. Efter det äter vi lunch och vandrar sedan till den spektakulära utsiktsplatsen. När vi kommer tillbaka äter vi middag och slappnar av.

Lordag Fri dag. Njut av Baños varma källor, ett perfekt sätt att spendera en avslappnande dag på och även kända för sina föryngrande krafter.

Sondag Efter frukosten åker vi till Misahualli, som ligger vid Rio Napo i Amasondjungeln. När vi kommit dit, äter vi lunch, underhållna av de lokala aporna som hänger i den centrala parken. Vi promenerar tillbaka till hotellet  för eftermiddagens spanskalektioner. Sen är det dags för middag och tid att vila upp sig.

Mandag Börja dagen med frukost och spendera sedan resten av morgonen I spanskalektioner. Efter lunchen har du tid att slappna av på stranden. På kvällen äter vi middag och ladder upp inför en spännande kommande dag.

Tisdag Efter en god frukost och en kort spanskastund, åker vi med motordrivna kanoter i Rio Napo. Ditt första stopp är en djungelvandring. Hoppa i land och låt dig guidas genom djungeln. Upptäck djungelns under, och lär dig några överlevnadstrick. Efter det kommer du ha möjlighet att åka gummibåt i Rio Napo, en underbar uppfriskande upplevelse. Efter lunch kommer du besöka ett zoo. Sedan åker vi upp till stan igen för att äta middag och slappna av.

Onsdag Vi börjar dagen med frukost för att sedan besöka ett vattenfall som ligger precis utanför staden. Vandra dit genom djungeln och ta dig ett uppfriskande dopp. Tillbaka till Misahualli hämtar du din väska och det är dags att åka till Tena. Där äter vi lunch och har spanskalektioner. På kvällen äter vi middag och slappnar av.

Torsdag Efter frukosten så åker vi för att besöka Jumandys grottor. De är namngivna efter en man som stred mot de spanska conquistadorerna, och bjuder på en äventyrlig eftermiddag genom att upptäcka och utforska dess under. Efter detta återvänder du till Tena för att äta lunch och ha spanskalektioner. På kvällen kan du se dig om i stan, äta middag, och förbereda dig för den sista dagen.

Fredag Ät frukost och åk sedan upp till Papallacta. Papallacta var ett stoppställe för Francisco Orellana, den spanska conquistadoren som gjorde den berömda resan med Amazonfloden 1541. Här kommer du hitta termalbad, varma källor som är ett mycket avslappnande sätt att avsluta din tripp på. Fyll på med lunch innan du åker tillbaka till Quito.

Karta

 

Menu

Contact Us

Contact form submitted!
We will be in touch soon.