16 Days - Experience Ecuador
Instituto Superior

Call Us

 • Call: 00 1 61 9573 9731
 • Whatsapp: +593 99 642 4931

 

Follow Us.

 

Instituto Superior de Español (headoffice)

 • Telephone:
  +593 - 2 228 5657
 • Cellphone:
  +593 - 99 499 1790
 • E-mail adress: info@superior-edu.com
 • Address: Guayaquil N9-77 y Oriente streets
 • City: Quito -Ecuador
 • P.O.Box: 17-03-00490

 

UPPTÄCK ECUADOR 16 DAGAR

Res och lär dig Spanska med vårt Resande Klassrum! Börja i Otavalo, rid till Laguna Quilotoa, åk till Baños, besök Orienten och åk gummibåt längs med Rio Napo; utforska grottor och slappna av i de heta källorna i Papallacta. Ett perfekt sätt att utforska Ecuador på!

Letar du efter ett sätt att verkligen lära känna Ecuador på och lära dig spanska? Vårt Resande Klassrum är den perfekta möjligheten! Vi börjar i Otavalo, känd för sina berömda marknader och inhemska befolkning, besöker ett vattenfall och Parque del Condor, utforskar Cuicocha Lake, åker till El Boliches nationalpark , rider på hästar till Laguna Quilotoa, åker till Baños för att se de vackra vattenfallen, njuter av en fantastisk utsikt. Du kommer få ett smakprov av Orienten medan vi går genom djungeln i Misahualli, åker gummibåt längs med Rio Napo, utforskar grottorna i Tena och slappnar av i de avslappnande varma källorna i Papallacta.

UPPTÄCK ECUADOR (16 DAGAR) :

Mandag En tripp till Ecuador är inte komplett utan att besöka Otavalo. Som en kulturell mittpunkt är folket i Otavalo stolta över sitt arv och sina konstnärliga talanger. De är berömda för sina vävnader och textilier och har en av de största och bästa inhemska marknaderna i hela Latinamerika.

Efter att du anlänt till Otavalo fyller du på med lunch och har din första spanskalektion. Mellan spanskan och middagen kommer du ha möjlighet att utforska den färgrika marknaden.

Tisdag Starta dagen med frukost och spendera sedan morgonen med spanskalektioner. Ät lunch och åk sedan på utflykt till Peguchefallen. Efter att du besökt vattenfallen fortsätter du till San Pablo Lake, en sjö med fantastisk utsikt av bergen runtom. Tillbaka till Otavalo för middag och en kvällspromenad genom den vibrerande staden.

Onsdag Efter en god frukost är det dags att åka till Cuicochasjön och Cotacachi. Gå runt Cuicochasjön, ett sceniskt vackert område med vackra åkrar i bakgrunden. Ät en traditionell lunch och lär dig historien om sjön och öarna. Återvänd till Cotachachi, känd för sina läderhantverk, och promenera runt. När du kommer tillbaka till Otavalo är det dags för spanskalektioner och sedan middag.

Torsdag Ät frukost och åk sedan till Machachi. Machachi ligger bland vackert täckande åkermark, omgivet av vulkantoppar. Det är möjligt att se de taggiga topparna av Ilinizias, som till och från är snötäckta. Efter att du kommit dit äter vi lunch och sen är det spanskalektioner under eftermiddagen. Ta en eftermiddagspromenad i den fantastiskt vackra miljön och ät sedan middag och slappna av inför en äventyrlig kommande dag.

Fredag  Vi ladder upp med en god frukost för att sedan åka till el Boliche Recreational Area, som ligger intill Cotopaxi Nationalpark. Utforska den Andiska skogen och se många olika inhemska växter. Efter din vandring är det lunchdags och sedan eftermiddagslektioner. På kvällen äter vi middag och slappnar av.

Lordag Starta dagen med frukost och en liten spanskasession innan vi åker iväg till Latacunga. Väl där, tar vi oss något att äta och går ombord på bussen till Chugchilán. Chugchilan ligger vid bergen, med en fantastisk utsikt över Rio Toachi Canyon. Ät lunch och ha spanskalektioner. På kvällen, middag och tid för avslappning.

 Sondag Efter en god frukost hoppar vi upp på hästryggen och rider till Laguna Quilotoa, den berömda och fantastiskt vackra gröna sjön i en vulkankrater. På en dag med klar himmel är det möjligt att se de snötäckta topparna av Cotopaxi och Iliniza. Vi fyller på med lunch och åker tillbaka för en eftermiddag med spanskalektioner och senare på kvällen middag.

Mandag  Efter frukost åker vi iväg till nästa stopp på äventyret, Baños, en äventyrares paradis och på vägen till Amazonerna. Du kommer njuta av denna livfulla miljö som ligger vid foten av den aktiva vulkanen Tungurahua. Efter att vi kommit dit, fyller du på med lunch och har spanskalektioner. På kvällen äter vi middag, strosar runt i stan och njuter av den vänliga atmosfären.

Tisdag Starta dagen med en god frukost för att sedan besöka Baños spektakulära vattenfall. Åk linbana över floden och vandra till Pailon del Diablo för att ta dig ett dopp. För de modiga finns det även bungeejumping. Tillbaka i staden är det dags för lunch och eftermiddagslektioner. På kvällen äter vi middag och slappnar av.

 Onsdag Ladda upp med frukost och spendera sedan morgonen med spanskalektioner. Efter det äter vi lunch och vandrar sedan till den spektakulära utsiktsplatsen. När vi kommer tillbaka äter vi middag och slappnar av.

Torsdag  Fri dag. Njut av Baños varma källor, ett perfekt sätt att spendera en avslappnande dag på och även kända för sina föryngrande krafter.

Fredag  Efter frukosten åker vi till Misahualli, som ligger vid Rio Napo i Amasondjungeln. När vi kommit dit, äter vi lunch, underhållna av de lokala aporna som hänger i den centrala parken. Vi promenerar tillbaka till hotellet  för eftermiddagens spanskalektioner. Sen är det dags för middag och tid att vila upp sig.

 Lordag  Efter en god frukost och en kort spanskastund, åker vi med motordrivna kanoter i Rio Napo. Ditt första stopp är en djungelvandring. Hoppa i land och låt dig guidas genom djungeln. Upptäck djungelns under, och lär dig några överlevnadstrick. Efter det kommer du ha möjlighet att åka gummibåt i Rio Napo, en underbar uppfriskande upplevelse. Efter lunch kommer du besöka ett zoo. Sedan åker vi upp till stan igen för att äta middag och slappna av.

 Sondag  Vi börjar dagen med frukost för att sedan besöka ett vattenfall som ligger precis utanför staden. Vandra dit genom djungeln och ta dig ett uppfriskande dopp. Tillbaka till Misahualli hämtar du din väska och det är dags att åka till Tena. Där äter vi lunch och har spanskalektioner. På kvällen äter vi middag och slappnar av.

 Mandag  Efter frukosten så åker vi för att besöka Jumandys grottor. De är namngivna efter en man som stred mot de spanska conquistadorerna, och bjuder på en äventyrlig eftermiddag genom att upptäcka och utforska dess under. Efter detta återvänder du till Tena för att äta lunch och ha spanskalektioner. På kvällen kan du se dig om i stan, äta middag, och förbereda dig för den sista dagen.

Tisdag  Ät frukost och åk sedan upp till Papallacta. Papallacta var ett stoppställe för Francisco Orellana, den spanska conquistadoren som gjorde den berömda resan med Amazonfloden 1541. Här kommer du hitta termalbad, varma källor som är ett mycket avslappnande sätt att avsluta din tripp på. Fyll på med lunch innan du åker tillbaka till Quito.

Detta program inkluderar 60 timmar av spanska, 45 som kommer vara normal undervisning och 15 som kommer vara att öva spanska medan du reser..

Vi tar hand om alla detaljer... njut av den rika kulturen och den vackra naturen i Ecuador samtidigt som du lär dig spanska!

Map of Route

 

Menu

Contact Us

Contact form submitted!
We will be in touch soon.